capricornHoroscop Urania Capricorn 25-31 octombrie 2014
Incepand cu 28 octombrie, Marte intra in casa I a personalitatii nativilor din Capricorn. Desi tranzitul este dificil din punct de vedere astrologic, totusi pe Capricorni nu-i subrezeste; dimpotriva, le da forta de a rezista la stres, la oboseala, la conflicte sau chiar la incercarile fizice (refacerea dupa o operatie, regimuri alimentare prelungite, cure medicamentoase).
In sfarsit, mai este o ipostaza, de o mare complexitate, care le da posibilitatea de a rezista la presiuni morale, de a nu ceda si a nu-si abandona principiile, de a se implica in activitati cu grad mare de risc, de dificultate, ce presupun, in afara efortului fizic, o angajare totala a persoanei, ca si cum ar fi vorba de o uriasa proba de verificare a posibilitatilor si a limitelor, desi nu despre examene este vorba, propriu-zis.Mai degraba, este vorba de o intrecere cu sine a unui Capricorn. De aceea, urmatoarele saptamani le vor imprima un stil de viata demonstrativ, chiar daca nu vorbesc, nu fac zgomot in jurul activitatii lor, nu se marturisesc sau nu se vaita, ramanand concentrati pe subiect.
Este una dintre ipostazele astrale care le permit sa scoata la iveala, uneori chiar spre propria lor uimire, calitati si virtuti nebanuite. Atentie majora la lectiile de viata pe care – vor, nu vor – le vor primi de la prieteni si aliati, care ii pot trada, pot parasi barca activitatilor comune, sau ii pot lasa la greu, singuri, fara nici o explicatie.


Sursa: libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...