capricornHoroscop Urania Capricorn 27-2 ianuarie 2015
Aceşti nativi rămân şi în perioada următoarelor săptămâni vedete ale zodiacului. Mai au, până pe 2 ianuarie, de partea lor, în tranzit, planeta Venus, ceea ce le poate conferi mai multă graţie, sensibilitate, căldură sufletească sau care îi poate îmblânzi pe cei aspri, duri şi ursuzi din fire.Sunt destul de în formă fizică. Mintea lor e ordonată, gândirea funcţionează după principii logice şi, în mare sunt ordonaţi cu viaţa lor sau, măcar, încearcă să pună la punct aspectele dezordonate de taifunul astral al întregului an 2014 pe care l-au străbătut.
Poate că un pic de repaus nu ar strica. Poate că un pic de distanţă faţă de evenimente recente le-ar prinde bine pentru a vedea aspectele care acum le scapă. Lasă că unii nu au văzut şi nu au înţeles nici până acum unde şi de la cine le-a venit trădarea! Tempi passati!
Cumpăna anilor 2014/2015 poartă cu sine marcajul unor cutremure financiare sau care privesc posesiunea, bunurile mobile şi imobile de toate felurile. Fază astrală care se va desfăşura relativ mocnit în ianuarie, anul viitor, pentru a se pune mai tranşant în discuţie în preajma lui 6 februarie, cu reverberaţii până în crugul verii viitoare.
Familia din care provin le poate da furcă în perioada 28 – 30 decembrie. Conflictele, cele mai multe izvorând din ambiţiile sterile, nu sunt excluse. Pe 2 ianuarie ar fi indicat să nu vorbească prea mult despre chestiunile profesionale sau să dea detalii despre specificul muncii lor de fiecare zi.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...