capricornHoroscop Urania Capricorn 28-3 aprilie 2015
Săptămâna viitoare este dificilă pentru aceşti nativi pe una dintre secvenţele zodiacale personale ce ţine de destin, de karmă, de trecut, de moştenire, de strămoşi, de părinţi, familie bazată pe rudenie de sânge, pe credinţă, tradiţie, limbă maternă, educaţie, loc natal.Alte aspecte de viaţă şi activitate marcate de tranzitele planetelor prin casa a IV-a, respectiv, prin zodia Berbec, mai privesc casa, locuinţa, gospodăria, patrimoniul, averea. Astfel, într-una dintre aceste ipostaze, cumva, mai discret sau mai brutal, se poate manifesta vibraţia intensă a planetelor ce îşi spun cuvântul în acest răstimp.
Pe 31 martie pleacă, din acest sector, planeta Marte, un malefic ce şi-a făcut jocul, şi-a jucat rolul şi care acum se va afirma în profilul casei a VI-a. Dar, tot pe 31 martie, aici îşi va face intrarea planeta Mercur care, deşi nu este o planetă majoră, ci una „nuanţatoare”, ea va juca un rol semnificativ tocmai prin această funcţie catalizatoare a influxurilor planetelor din Berbec pe care le poate potenţa într-un chip nebănuit, dând unor evenimente, un aspectul, de mare încărcătură şi de mare conflictualitate.
Deşi complexitatea şi bogăţia evenimentelor ce pleacă din acest sector este de-a dreptul ameţitoare, în ziua de 3 aprilie un fapt bun, sau o premisă favorabilă se poate materializa. Pentru mulţi nativi, mai ales pentru cei tineri, perioada care urmează poate fi una a trăirilor de mare senzualitate. Emoţiile şi trăirile se învârt în jurul noţiunii de erotism, sexualitate, plăcere trupească. De-a lungul săptămânilor ce vor urma zilei de 31 martie, dinspre casa a V-a se anunţă veşti bune: conceperea unui copil dorit.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...