capricornHoroscop Urania Capricorn 28-3 februarie 2017

Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, fluctuații bănești, surprize cu privire la plățile sau încasările cuvenite. Nou registru financiar, pe fondul fazei de Lună Nouă, care poate opera pentru o lună sau, în funcție și de harta personală, pentru un an.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a IV-a de unde va genera, discordie, nemulțumire, revoltă, incapacitate de a aplana conflictele, ieșirile egoiste, individualiste. Posibile conflicte, a căror intensitate și durată va fi dată de miza pusă în joc. A se lua în calcul eventualele răsturnări de situație, până pe 10 martie.Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, dorința de a împăca contrariile, de a rezolva „cu frumosul” incidentele sau ipostazele în care, de multe ori, va fi implicat un frate, o soră, un vecin, un cunoscut ocazional. Aspect favorabil pentru examene prin capacitatea nativilor de a face o impresie frumoasă, de a convinge sau emoționa juriul, comisia, etc.
Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, Luna introduce factorul discordiei în familie. Puține vor fi familiile care vor scăpa de pârjolul certurilor și ambițiilor absurde. Pe acest teren, deja minat de Marte și amplificat de tranzitul Lunii, va interveni prezența planetei Venus, care va intra în zodia Berbecului, pe 3 februarie și a cărei ședere atipică, îndelungată, va da, până pe 6 iunie iunie, când va părăsi sectorul casei a IV-a (a familiei, a casei, a locuinței, a patrimoniului), accente fulminante.
Opoziția dură Uranus (casa a IV-a)/Jupiter (casa a X-a) va fi supraîncărcată prin prezența pentru una și, respectiv, patru luni de acum în colo, a celor două planete personale care vor pune într-o ecuație greu de rezolvat, interesele de familie, cele materiale cu poziția socială, meseria și funcția.
Din 3 februarie, Luna, mult mai temperată, va colabora cu Mercur aflat în Capricorn, în vederea analizei situației fiecărui nativ, cu calm și răbdare.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...