capricornHoroscop Urania Capricorn 28-6 martie 2015
Cum este şi firesc, unii nativi aparţinând acestei zodii îşi văd de viaţa lor fără prea multe griji, alţii însă intră în conul unor vibraţii astrale de o maximă intensitate care le bulversează sau le redimensionează existenţa.Acest tipar astral care s-a instalat de ceva vreme şi care acum, într-un fel, atinge apogeul unei dinamici astrale, este de natură să le jaloneze existenţa de fiecare zi sau chiar destinul. Spunem asta pentru că Sensul vieţii lor (Nodul Nord al Lunii) se află pe casa a X-a a ridicării prin miză personală, calităţi şi profesie până la un anume nivel.
Acest loc astral, ca şi casa înseşi, sunt acum supuse unei transformări brutale nu doar prin opoziţia firească a Nodului Sud (pedeapsa în viaţă) ci mai ales prin sporirea funcţiilor existenţiale ale acestuia cu forţa celor trei planete (două personale dinamice, şi una, tot de destin, dar unul implacabil) care operează în prezent pe semnul Berbecului, unde se fac şi se desfac tot felul de conjuncţii ce potenţează ipostaza astrală a momentului, şi aşa „bombardată” de Pluton în casa I, a acestor nativi.
Pe acest fundal, tranzitul Lunii din zilele de 28 februarie şi 1 martie apare ca un element ce toarnă gaz de Foc complicând relaţii de rivalitate, conflict, duşmănie, opoziţie de interese sau parteneriale. În zilele de 2, 3 şi 4 martie atenţia se îndreaptă spre bani şi bunuri, în jurul cărora discuţiile generate de Mercur din casa a II-a, sugerează elementul surpriză adus de afirmaţii sau informaţii. Luna Plină din 5 martie priveşte casa comunicării dar şi factorii de stabilitate interioară care pot induce chef de răfuială şi ostilitate sau incapacitate de liniştire, negare a unor crezuri, nihilism.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...