capricornHoroscop Urania Capricorn 22-28 noiembrie 2014
Zilele de 3 și 4 decembrie îi vor solicita în mod special pe acești nativi pe sectorul personal, al relațiilor cu copiii, al relațiilor afective, dar și al domeniului ideilor și convingerilor personale.Vor dori stabilitate, vor avea mereu sentimentul că ceva le scapă de sub control, că sunt luați de valul evenimentelor și că ei nu se pot opune acestor tendințe. Trec prin încercări similare unor perioade anterioare, când o serie de planete s-au poziționat discrepant, alterându-le echilibrul interior sau obligându-i să-și modifice o serie de planuri personale. Alteori se redeschid ori se continuă la un nivel superior conflicte majore cu ecou public.
Este vorba de reeditarea sau de continuarea acelor evenimente care s-au afirmat în noiembrie 2013 și aprilie/mai 2014. Dacă, unii nativi intră în acest con de previziune astrală, atunci aceștia trebuie să ia foarte în serios acele sectoare de viață și activitate care le tulbură existența pentru a nu permite compromitea definitivă a unei situații deja dobândite.
Nu e indicat să facă mărturisi sau să se pronunțe în chestiuni sufletești în mod special în dimineața zilei de 5 decembrie și, în ansamblu, în perioada 4/5 decembrie a.c. Nu sunt excluse ieșirile încărcate de ostilitate venite din partea unor cunoștințe, fie ele poziționate și într-un cadru oficial. Marte va intra pe 5 decembrie în casa banilor din muncă proprie și va crea o serie de efecte (sau consecințe) până pe 12 ianuarie 2015.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...