capricornHoroscop Urania Capricorn 8-14 noiembrie 2014
Cea mai complicată perioadă a săptămânii viitoare se instalează în după-amiaza zilei de 10 noiembrie și ține până la sfârșitul zilei de 12, când Luna se va afla în Rac, în opoziție cu semnul lor zodiacal, dar și cu perechea Pluton/Marte, în tranzit prin Capricorn.Acest context favorizează ipostazele dure de viață, nu atât complicate, cât ireconciliabile, definitive, categorice. Poate de aici și dificultatea nativilor de a-și asuma hotărâri asupra cărora știu că nu mai pot reveni sau despre al căror impact și efect sunt deplin conștienți (risc asumat). Sunt vizate toate relațiile parteneriale, de colaborare, de muncă, de afaceri sau de familie.
Planetele regrupate în Scorpion vor greva casa prietenilor și apropiaților. Unele relații mai vechi, viciate de timp, se destramă definitiv, altele noi apar dar baza pe care se construiesc acestea este una vicioasă: de ochii lumii îi iubesc, îi prețuiesc, în realitate aceia sunt mânați de interese, de calcule sau de intenții dubioase.
Un plan secret de exploatare a unei persoane sau a unei situații prin manipularea unui Capricorn este, din punct de vedere astral, perfect posibil. Vor fi și Capricorni care nu vor dori să piardă ocazia, care vor dori să speculeze un context favorabil lor. Alții chiar vor trage sfori și vor „pregăti” momentul așa încât nimeni să nu mai aibă nimic de zis împotriva lor sau al demersului însuși. O chestiune de abilitate. E ceva rău în asta?

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...