fecioaraHoroscop Urania Fecioara 12-18 decembrie 2015
Ecourile consecinţelor în plan familial provocate de faza Lunii Noi, din 11 decembrie, continuă să se manifeste pe 12 decembrie, până dimineaţa la ora 9, când Luna va intra în Capricorn şi va determina alte mecanisme comportamentale legate de relaţia cu copiii, cu persoanele dragi.Frământările prin care au trecut în ultimele zile nu dispar, ele sunt poate mai bine ţinute sub control sau sunt contracarate de priorităţile cotidiene. Secvenţele tensionate din acest sector se vor reedita pe 15 decembrie, când Fecioarele vor avea tendinţa să ia totul ca pe un atac la persoană sau, pe 18 decembrie, când aceste conflicte de familie vor privi „Sensul Vieţii” (Nodul Nord al Lunii) sau „Pedeapsa în Viaţă” (Nodul Sud al Lunii), având un rost major în existenţa lor actuală.
Între 12 şi 14 decembrie (până la ora 15), ei îşi propun să aibă discuţii serioase cu copiii sau cu partenerul de suflet. Analizează, dau verdicte, propun soluţii rezonabile; totul cu metodă şi răbdare de contabil care nu se emoţionează în faţa realităţii şi care aplică norme şi reguli. Unora li va reproşa că sunt cam „uscaţi sufleteşte”.
Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie seara (ora 20), nativii pot avea idei interesante într-un context legat de muncă. În planul sănătăţii, fiziologia lor va funcţiona în salturi.
Pe 17 şi 18 decembrie, Fecioarele pot ajunge la concluzia că au exagerat cu această atitudine cerebrală şi, fără a renunţa să se poarte ca nişte fiinţe rezonabile, vor dialoga cu mai multă supleţe, vor asculta cu real interes punctul altora de vedere, vor ţine cont de situaţia particulară a partenerului de viaţă sau de afaceri, ba chiar, vor fi în stare să-şi calce pe inimă, dacă aceia reuşesc să-i impresioneze. O slăbiciune de moment care le poate fi utilă pe mai multe planuri. Primul ar fi aplanarea ostilităţilor relaţionale.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...