fecioaraHoroscop Urania Fecioara 14-20 martie 2015
Întreaga perioadă cuprinsă între 14 şi 20 martie este una dificilă. Principalul sector vulnerabil este cel al relaţiilor parteneriale, al litigiilor, al rivalităţilor, duşmăniilor sau al relaţiilor conjugale.Chiar dacă evenimentele nu au o notă precisă ci mai mult ambiguă, chiar dacă nu par definitive, ele conţin o doză de gravitate. Este sectorul unde va opera pe 20 martie atât Luna Nouă cât şi Eclipsa de Soare provocând, fiecare dintre ele, după cum le este natura astrală, începuturi şi sfârşituri necesare şi decizii luate pe un gol interior (ca şi cum, pe nativ nu-l mai interesează nimic, acţionând în virtutea unui abandon păgubaş al cauzei: „ce-i fi o fi, numai să se termine o dată”.
Fireşte, nu aceasta e calea cea dreaptă ci doar calea greşită pe care o pot apuca sub presiunea evenimentelor şi mai ales al unei imprecizii, al unei nehotărâri, al unei lipse de combativitate sau poate, în absenţa unor informaţii necesare care să structureze altfel o strategie, a înţelegerii corecte a situaţiei.
Din această perspectivă separările, divorţurile, partajele, conflictele sau chiar ipotetice împăcări între soţi evoluează pe un teren alunecos, situaţie pe care partenerul mai abil sau mai rapace o poate specula.
În acest context complicat, sentimentele joacă deseori un rol important, ele alterând obiectivitatea. În context procesual, evoluţia unor litigii poate evolua derutant între un bine, un favor sau un „punct” câştigat dar inutil sau insignifiant pe chestiunea de fond. După 20 martie se pot pune cu acuitate ori în regim de urgenţă decizii cu privire la bani şi bunuri.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...