fecioaraHoroscop Urania Fecioara 15-21 august 2015
Harta cerului astral pentru perioada 15 – 21 august este împărţită între ceea ce se ştie, se vede, se cunoaşte, se întreprinde în mod concret şi ceea ce este tăinuit, ceea ce rămâne secret sau ceea ce nu se poate desluşi în ciuda unui efort real de cunoaştere a adevărului.Esenţa multor lucruri rămâne, deocamdată, departe de ei şi asta pentru că tranzitele planetelor din casa a XII-a, a necunoscutului, nu sunt de natură să aducă lumina necesară revelaţiei asupra unui fapt de viaţă ce-i priveşte.
Ba mai mult, tot aceste planete vorbesc despre lupte mocnite, despre conflicte deocamdată surde sau bine controlate astfel încât, privind din afară viaţa unui nativ din Fecioară, impresia generală este de normalitate.
Dar este o impresie falsă. În planul sănătăţii situaţia poate evolua spre crize trecătoare sau spre intensificarea unor stări de rău ce pot trăda afecţiuni necunoscute legate de inimă, de aparatul cardio vascular, de fiziologia ochilor; dar mai poate aduce risc de răniri sau intensificări ale unor procese congestive, inflamatorii, oriunde în organism.
Între 16 şi 17 august 2015, Luna le va tranzita semnul natal şi va da casei I, o vocaţie specială, ce se poate traduce printr-o dorinţă intens resimţită de a-şi organiza sau mai bine zis, de a-şi reorganiza viaţa personală.
Vor fi momente de dezbatere interioară, de alegeri sau chiar de impulsuri şi tendinţe de intrare în normalitate şi de renunţare la un stil periculos de viaţă ori la hazardul traiului de azi pe mâine. Între 19 şi 20 august dimineaţa, chestiunea banilor nuanţează o serie de dorinţe sau iniţiative.
În schimb, din 20 august după-amiaza şi până pe 21/22 august, vor avea parte de o stare de spirit iritată, nativii neputând să se abţină de la o observaţie sarcastică sau de la un comentariu răutăcios.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...