fecioaraHoroscop Urania Fecioara 18-24 aprilie 2015
Luna Nouă din 18 aprilie. se aşează pe casa relaţiilor băneşti sau, în general, al avantajelor materiale, ale acestor nativi şi poate da un impuls cu privire la evoluţia unei situaţii create anterior, ori poate genera schimbări de statut, ori de raporturi între nativi şi alte persoane.Acestea pot genera beneficii, tranzacţii dar pot impune şi întocmirea actelor necesare pentru a fi sau a intra în legalitate. Un litigiu, un conflict, o divergenţă de opinii se poate manifesta cu acest prilej.
Pe 20 aprilie Soarele va intre în casa a IX-a acestor nativi, locuită de un semn de Pământ, Taurul, creând premisele unei intrări în armonie cu sine, al unei echilibrări a gândurilor; un soi de întoarcere la rezonabilitate, logică, bun simţ pot genera efecte pozitive şi ca imagine şi ca relaţii, mai târziu.
Principalul efect, pentru perioada care începe după 20 aprilie, este o stabilizare în proiect, o consolidare a lui printr-o atitudine adecvată. Nativii pot studia posibilitatea unui proiect, felul în care trebuie să se poarte, să acţioneze pentru a-l duce la bun sfârşit. Dacă trebuie să consolideze o direcţie de activitate prin împrospătarea cunoştinţelor sau prin completarea lacunelor în pregătirea teoretică şi practică este bine să o facă temeinic şi degrabă.
Între 19 şi 20 aprilie vor avea parte de tranzitul blând şi plăcut al Lunii prin acelaşi segment ceea ce va da un fel de implicare afectivă, de ataşament faţă de această viziune nouă de perspectivă personală. Între 21 şi 23 aprilie, Fecioarele pot purta discuţii oficiale, publice sau se pot manifesta în faţa unui auditoriu cu temei, cu forţă de exprimare, cu capacitatea de a convinge şi fermeca persoanele care îi ascultă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...