fecioaraHoroscop Urania Fecioara 19-25 decembrie 2015
Între 19 şi 20 decembrie, nativii care aparţin acestei zodii se pot confrunta cu o serie de situaţii-limită sau măcar neplăcute care privesc banii sub toate aspectele: venituri, cheltuieli. Uneori, ei pot fi obligaţi să ajute pe cineva, ceea ce reprezintă o situaţie neprevăzută în intenţiile lor de plasament financiar.Pe 21 şi 22 decembrie, disponibilitatea lor către armonie precum şi capacitatea de a fi toleranţi este redusă, răbdarea lor e pusă la încercare iar dialogurile cu cei cu care intră în contact sunt marcate de o stare de iritare, de un spirit critic pe care nu şi-l pot reprima, de tendinţa permanentă de a-i corecta pe alţii, de a-i contrazice sau de a-i combate.
Iniţiativele luate în acest răstimp sunt luate la enervare, la mânie şi au ca motivaţie dorinţa de a da replica cuiva cu orice preţ sau de a demonstra ceva.
Pe 23 şi 24 decembrie Fecioarele se pot confrunta cu contradicţii, văzându-se obligaţi să se apere, să explice, să combată pe cineva sau să se delimiteze de o situaţie de dată recentă.
Pe 25 decembrie, sentimentele lor faţă de prieteni, aliaţi, tovarăşi de drum, parteneri de proiect sunt controlate de o reticenţă ce îşi are explicaţia în faptele acelora sau în dorinţa nativilor de a se „ţine departe” de o serie de persoane pe care le studiază sau le reevaluează.
Ipostaza, deşi de scurtă durată (se epuizează în 27 decembrie), va fi trăită intens şi va fi percepută ca atare de persoanele vizate pentru că ea va fi provocată şi amplificată de faza Lunii Pline în Rac din 25 decembrie care are darul de a scoate la suprafaţă reziduurile de gândire şi trăire ţinute în subsidiar până acum.
În acest tip de reacţie intră şi relaţiile afective de aceea o vorbă, o replică sau o străfulgerare de gând poate sta la baza unei decizii justificate, ferme, drastice poate, luate în ziua de 25 decembrie, dacă ea priveşte o relaţie sentimentală.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...