fecioaraHoroscop Urania Fecioara 20-26 februarie 2016
Între 20 și 22 februarie, după-amiaza, nativii din acest semn zodiacal sunt încercați astral pe cele două case ale sănătății. Direcția Leu/Vărsător, tranzitată în această perioadă de trei planete, le va pune la încercare inima, sistemul nervos, circulația venoasă, circulația periferică și, secundar, coloana vertebrală și ochii.
Aici, dacă există suferințe instalate deja, aceste planete vor exercita un rol destabilizator, șubrezind funcțiile și amplificând unele riscuri, mai ales pe fondul unei vieți haotice, iresponsabile, neglijente sau indiferente față de igiena muncii, alimentație, medicație, terapii, autoprotecție.
La locul de muncă: „Zboară vești contradictorii/Se-ntretaie știrile? Ce e? Ce e?” ar spune Topârceanu. Nu intrați în panică chiar la fiecare veste cu aparență „oficială” sunt multe sunt exagerări, bârfe sau provocări. Element de control? Cu cât e mai gogonată informația despre ceea ce urmează să se întâmple, cu atât ea e mai falsă.Din 22 februarie (după ora 13:25′) și până pe 24 februarie, nativii își vor regăsi calmul și metoda care i-a făcut, de atâtea ori, infailibili. Atenția lor se va îndrepta, de cele mai multe ori, în acest răstimp, marcat de Luna Plină în Fecioară, deci în semnul lor natal, către partenerii de viață, de afaceri, de proiect, către colaboratori sau către contractele pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit ori să le parafeze.
Teoretic, acum ar fi momentul semnării acestor acorduri, cu excepția unor îndoieli întemeiate ce impun o cercetare profundă înainte de a se lua o decizie. Este indicat a nu se angaja dispute, a nu răspunde acuzațiilor, a nu formula atacuri verbale într-un dialog personal sau într-un cadru oficial.
Moment important în desfășurarea unor procese sau proceduri de natură juridică, legală. Enervări și piedici în calea efectuării unor plăți sau a intrării în posesia unor bani, pe 25 și 26 februarie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...