fecioaraHoroscop Urania Fecioara 22-28 noiembrie 2014
Intrarea celor trei planete în Săgetător, alături de fenomenul de Lună Nouă din acelaşi semn de foc, aduce, cel puţin teoretic, o serie de discrepanţe legate de familia din care provin la nivel relaţional sau ca preocupare patrimonială.Contradicţiile şi preocupările cotidiene mai pot fi provocate de o chestiune imobiliară şi/sau locativă care îi poate privi indiferent de poziţia în care se află (proprietar sau chiriaş). Pe 25 şi 26 noiembrie nu au nici un chef să-şi lămurească sentimentele şi să-şi fixeze nişte repere care să le justifice o atitudine sau o decizie ulterioară – deşi aşa ar fi bine!
Le e silă să se mai gândească la o serie de aspecte ce ţin de suflet. Nu au chef de emoţii, nici de lacrimi şi suspine (de aceea refuză o discuţie necesară solicitată de partener). Sunt obosiţi de tribulaţiile afective prin care au trecut. Şi, cum nu au, pentru moment, forţa necesară de a tranşa situaţia, evită orice gest sau implicare directă.
Surprize legate de regimul muncii, evenimente provocate de decizii luate pe fondul destabilizator al unor stări de spirit care îi sunt induse nativului de veşti, bârfe, aluzii, informaţii sau avertismente.
Ar fi indicat să nu se acţioneze la mânie, la supărare şi nici să se intre în panică. Luna Neagră va intra pe 28 noiembrie în casa I a personalităţii şi a corpului fizic, obligând Fecioarele să ţină cont, deseori, de limite organismului. Uneori aceiaşi poziţie astrală poate atrage supărări sau încercări personale.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...