fecioaraHoroscop Urania Fecioara 23-29 ianuarie 2016
Pe 23 ianuarie, sectorul prietenilor nu e unul privilegiat. Nativii, pe fondul acestui context astral, pot deveni reticenți față de unele persoane apropiate lor în trecut ori pot deveni insistente, critice, chițibușare în relațiile sentimentale. Ei spun că nu le caută acelora nod în papură dar nici nu-i lasă în pace, cercetându-le atent comportamentul și analizându-le declarațiile.
Între 24 și 25 ianuarie, pe axa celor două case ale sănătății, Luna Plină răscolește șubrezeniile trupești. Vizate sunt: sistemul cardio-vascular, sistemul nervos, fiziologia membrelor inferioare, secundar vederea. Indicat ar fi să se odihnească, să se menajeze și, evident, să nu insiste în continuarea unui mod de viață bogat în factori de risc.Pe alt palier, la locul de muncă, pot afla vești îngrijorătoare sau se pot confrunta cu măsuri administrative luate de șefi în grabă, pe fondul unei situații ce prezintă un risc, pentru a se intra cât mai repede în legalitate ca o consecință a deciziilor legislative de ultimă oră.
Între 26 și 28 ianuarie, Fecioarele se vor strădui să se controleze și să se abțină de la declarații sau inițiative insuficient cântărite ori să intervină nejustificat în conflictele de familie. Totuși, nu cred că își vor putea reprima, în totalitate, dorința de a „înțepa” pe câte cineva cu vorba sau, dacă acela e mai slab de înger, să-l transforme în victima atacurilor sale demonstrative.
Cei care se află în proces de divorț sau în proces de partaj, ar fi bine să se gândească de zece ori înainte să accepte o soluție de înstrăinare a bunurilor personale sau comune. Perioada le mai poate aduce unor Fecioare motive de dezamăgire, contradicții interioare și confuzie.
Pe 29 ianuarie, problema banilor (pentru unii, într-o directă legătură cu un proces cu miză patrimonială) se pune în termeni conflictuali și poate indica un abuz sau o constrângere.
v

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...