fecioaraHoroscop Urania Fecioara 23-29 mai 2015
În afara tranzitelor firești ale planetelor rapide precum și cel al Lunii, contextul astral al săptămânii viitoare este alcătuit, pentru acești nativi, din opozițiile și cuadraturile realizate de planetele care locuiesc cele patru brațe ale Crucii Mobile și care își pun amprenta în mod categoric pe evoluția Fecioarelor în direcțiile principale de viață.Perioada pe care o analizăm începe cu tranzitul Lunii prin Leu, respectiv prin casa a XII-a a cerului lor de naștere, între 23 și 25 mai dimineața și acolo răscolește, mai ales unde găsește un teren sensibil, o serie de funcții organice legate de fiziologia inimii și a coloanei vertebrale. Mai poate să răscolească, într-o altă direcție de viață, secrete, aspecte delicate din existența acestora.
Apoi, din după-amiaza zilei de 25 mai până pe 27 mai Luna va tranzita casa I, a personalității și nu-i va face cu deosebire mai liniștiți. În Fecioară aflându-se și Luna Neagră, este de așteptat ca aceștia să fie enervați de o întâmplare care, chiar dacă în economia vieții de fiecare zi, poate părea neînsemnată, pentru ei ea este încărcată, apăsătoare.
Totodată, dacă ceva îi lezează cu adevărat din cauza acestui tranzit, atunci nativii se vor ambiționa și vor dori să lămurească acest aspect, să risipească îndoiala sau să alunge orice suspiciune. Un bun prilej se ivește chiar în zilele următoare, 28 și 29 mai, când Luna se va afla într-o foarte bună relație cu Soarele, cu Marte și cu Mercur, în tranzit prin casa a X-a, ceea ce ne oferă și indiciul ecoului pe care îl poate avea respectivul gest provocator precum și replica lor într-un context esențial socio-profesional. Pentru unele persoanele ce aparțin acestui semn expunerea publică este maximă de unde comentariile și vâlva.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...