fecioaraFecioară
Cei născuţi în Fecioară trăiesc un moment de maximă efervescenţă, de riscuri, de asumări de responsabilităţi, sunt obligaţi să ia decizii, să acţioneze, să hotărască, nu este decât în rare cazuri posibil ca un nativ din semnul Fecioarei să se eschiveze, să fugă de realitate şi să se ascundă ori să plece de acasă în vacanţă, să-şi închidă telefonul, numai să nu fie prezent în forfota şi în temeiul unei existenţe importante. Este un caz rarirism şi probabil că atunci avem de-a face cu un horoscop, cu o hartă natală decompensată.


În principal, cei născuţi în Fecioară trăiesc pe de o parte momente mari, esenţiale, datorită numeroaselor planete din Casa a VII-a care le permit stabilire de alianţe, de parteneriate, de contracte, de colaborări, de discuţii. Din punct de vedere juridic este greu de analizat, sigur că aici cazuistica este în funcţie de situaţie şi de miză diferită. În ansamblu, dacă este vorba de un proces, lucrurile se complică, se diversifică. Nu spun că se înrăutăţesc, dar nici pe departe să se simplifice sau să se încheie ori să se ajungă la o rezoluţie, la o înţelegere la masa verde. Lucrurile capătă o proporţie greu de estimat în foarte multe cazuri când există certuri şi litigii, indiferent de atitudinea celui născut în semnul Fecioarei. Mai mult decât atât, în seara zilei de 25 februarie trăiesc şi un moment de Lună plină. Este Luna plină din anul 2013 al acestor nativi. Este un moment esenţial, este un moment care presupune un început sau o turnură sau un eveniment, sau o ipostază marcată de această fază de Lună plină ca o bornă pe şosea. Se spune, din acest moment încep să curgă o serie de consecinţe ale unor fapte şi evenimente care s-au petrecut de foarte puţin timp sau care sunt în curs de derulare. Atenţie, lucrurile par în prima parte sau la o estimare superficială bune, cel puţin pe ideea că este o schimbare sau că sunt mai multe modificări de statut. Şi vor spune că decât stagnare şi banalitate, mai bine să fie în prim-planul vieţii publice. Totuşi, din punct de vedere astrologic ar trebui analizată mult ami mult, cu mai multă atenţie şi cu mai multă diversificare a problematicii, faptul că faza de Lună plină este contracarată de cele două cuadraturi pe care le realizează Jupiter, aflat în Casa a X-a, în semnul Gemenilor. Se poate spune victorie scump plătită sau riscuri majore, care la un moment dat vor trebui onorate şi nu se ştie felul în care la un moment dat aceste ipostaze, etapă cu etapă, vor pica pe un context astrologic mai vicios, mai slab, creând carenţe şi probleme majore. Alteori se poate spune, însă, că există şi o deficienţă sau un viciu, sau o vulnerabilitate, sau o neregulă, sau un lucru ascuns care se pliază pe acest fundament al lucrurilor văzute, făcute la lumina zilei, ştiute, publice, de notorietate, aşa încât acest element ascuns va rămâne aşa mult timp până când se va răzbuna. Şi realitatea revelată va scoate la iveală lucruri care au fost realizate prin forţarea notei, prin forţarea mâinii sau prin exces de zel, sau prin exagerare, sau prin lipsă de măsură. De-a lungul timpului vom reveni asupra acestui aspect în ceea ce priveşte zodia Fecioarei pentru că este elementul cheie al anului 2013 şi probabil că zilele care vor urma nu vor face decât să accentueze şi să întărească şi să consfiinţească ceea ce spunem noi.

Zia de 2 martie se asociază cu o capacitate uriaşă a acestor nativi de a nu se putea abţine atunci când este vorba de precizări, de precizaţii, de admonestări, de reflexii, de avertismente sau de tot felul de manifestări verbale. Multe dintre ele vor fi acide, mult prea acide, tăioase, mult prea tăioase, nedrepte, mult prea nedrepte sau chiar abuzive, lezând, lovind şi şubrezind multe dintre parteneriatele abia încheiate sau dintre relaţiile abia instaurate pe această Casă a VII-a locuită de cele şase planete din semnul Peştilor. Acesta este un element de vulnerabilitate care dublează ceea ce tocmai am analizat mai înainte cu privire la lecţia jupiteriană.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...