fecioaraHoroscop Urania Fecioara 25-1 mai 2015
Pentru acești nativi situația se complică întru-câtva din perspectiva traseului prin zodia Gemeni pe care îl va aborda planeta Mercur începând cu ziua de 1 mai. Din acel moment, acest guvernator al Fecioarelor se va afla, pentru niște săptămâni, în casa a X-a a cerului lor astral, loc de înălțare socială prin profesie dar nu numai.El el va permite deci, după 1 mai, să aibă o prestație publică credibilă, sensibilă, inteligentă. Vor putea fi convingători, simpatici, electrizând auditoriul. În cea mai proastă variantă ei vor putea fi doar convingători.
Pentru niște zile, Mercur va lucra alături de Venus (Micul Benefic) în această casă a X-a, dându-le posibilitatea de a face pași semnificativi pe un rum al afirmării sau al succesului. Pentru o altă categorie de Fecioare care, dintr-o perspectivă ce ține de vârsta și statutul lor social actual, se pune probleme unor eforturi consistente în legătură cu acumularea de cunoștințe teoretice și practice menite să le permită să ocupe un post, să se câștige un concurs ori doar să facă față unor sarcini de serviciu la care s-au înhămat peste nivelul lor actual de pregătire.
De aceea, acum este nevoie să facă un salt calitativ în munca și activitatea lor prin învățătură. Aceasta este ipostaza celor tineri. Dar sunt și maturi care trebuie să progreseze, mai ales cei care au ales să trăiască și să muncească dincolo de hotarele țării, unde trebuie să răspundă altui nivel de exigență. Pe 25 și 27 pot face demersuri discrete menite să-i apere sau să facă dreptate și ordine în jurul lor. Între 28 și 30 aprilie nativii pot fi triști sau afectați de un mic incident, de o dispută, de o atitudine necuviincioasă la adresa lor.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...