fecioaraHoroscop Urania Fecioara 27-2 ianuarie 2015
Viaţă destul de încărcată din punct de vedere afectiv pentru aceşti nativi care au de câteva zile, pe sectorul lor natal, Luna neagră. Simpla ei prezenţă în zodia Fecioarei, este suficientă pentru a le insufla nativilor aparţinători o lehamite de viaţă şi o revoltă interioară continuă.În cazul lor, principala sursă de dezgust şi dezamăgire provine de la casa tuturor tipurilor de parteneriate: fie de la cele care ar trebui să funcţioneze armonic (soţ/soţie, partener de afaceri, colaborator apropiat) fie de la rivali, duşmani sau părţi adverse într-un conflict, proces etc.
Nici unul dintre aceştia nu se ridică la nivelul aşteptărilor sau chiar provoacă dezechilibre prin abandon, non-combat, neimplicare, dezicere, refuz, etc. Pe 2 şi 3 ianuarie 2015 această situaţie de „avarie”, de dezordine şi neascultare îl obligă pe nativul din Fecioară să ceară explicaţii, să someze părţile divergente să-şi precizeze poziţia, să-şi justifice atitudinea sau să-şi argumenteze punctul de vedere.
Cuvintele-cheie invocate în acest tip de abordare vor fi cele de ordin moral (nu e bine, nu e frumos, nu e normal,) sau cele de ordin juridic (nu e corect, e un abuz, e nedrept, e ilegal) dar situaţia conflictuală nu se va rezolva. Primele două zile ale anului 2015 ridică aspecte majore pe relaţia muncă/şefi/patron/bani.
Fecioarele vor trece prin evenimente care „îi iau pe sus” în relaţiile de muncă şi angajare. Unele situaţii au fost croite în toamna anului 2014, dar abia acum vor ieşi la iveală.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...