fecioaraHoroscop Urania Fecioara 28-3 aprilie 2015
Oarecum stranie predispoziţia astrală pentru perioada 28 martie – 3 aprilie, pentru nativii din Fecioară care nu vor fi prea solicitaţi de astre. Singurul mare şi important domeniu de viaţă care este, într-adevăr, complicat pentru aceşti nativi, este cel al banilor, al bunurilor şi al avantajelor materiale care provin din relaţiile cu alte persoane sau cu instituţii.Noi spunem „avantaje” pentru că aceasta este direcţia astrală de predilecţie dar, în viaţa de fiecare zi, aceste tranzite pot căpăta aspectul încurcăturilor sau necazurilor legate de aceste interese materiale, financiare sau personale. În perioada 28 martie – 3 aprilie, planetele sunt regrupate în zodia Berbec într-o proporţie destul de mare şi de semnificativă.
Se continuă o serie de resorturi deja declanşate dar, din punct de vedere astral, aici intervine, cu destulă greutate, Mercur, o planetă a interesului material şi a capacităţii de negociere. Din 31 martie, el va colora casa a VIII-a a acestor nativi, cu o particularitate specifică: tendinţa de a vorbi, de a se consulta, de a negocia sau de a tranzacţiona tot ce se poate pe lumea asta şi care, odată adjudecat, le poate aduce un beneficiu cât de mic.
O altă particularitate este ipostaza inflamată a acestor tranzite, ceea ce dă, oricărei conversaţii care începe banal, datele unui conflict verbal în toată regula. Cearta pe bani şi avantaje materiale va rămâne o constantă pentru câteva săptămâni. Marte le poate da stabilitate în proiecte, limpezire sau încăpăţânare. Fecioarele vor dori neapărat să dovedească ceva: că planul lor e bun, că strategia lor e adecvată, că metoda adoptată de ei e cea justificată, etc.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...