fecioaraHoroscop Urania Fecioara 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, fecioarele se vor confrunta cu influxurile astrale destul de puternice ale fazei de Lună Nouă în Vărsător, care privește casa a VI-a a sănătății dar și al regimului muncii. Starea unora de sănătate poate cunoaște fluctuații, dispoziția lor organică sau psihică fiind marcată de tulburări circulatorii și de funcționare a sistemului nervos.
Modificările stării organice vor avea caracterul unei crize care se va instala brusc și care va dispărea la fel de repede. Surprizele se pot ivi și în regimul muncii, unde evenimentele exterioare voinței lor, îi pot „lua pe sus”, punându-i în fața faptului împlinit sau în fața unei situații pentru care nu au prea multe opțiuni.Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa banilor și a beneficiilor materiale în relație cu alte persoane și instituții și ar putea declanșa un proces intens de schimburi de opinii, de conflicte de interese, de replici în forță, conjunctură astrală care va dura până pe 10 martie a.c.
Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, posibile ameliorări ale unor relații conjugale, de afaceri ori de altă natură partenerială. Posibil succes în susținerea unei cauze în justiție, evoluție favorabilă pe fondul rezolvării uni litigiu, victorie morală importanță.
Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, sectorul banilor, al moștenirilor și al avantajelor financiare sau materiale despre care vorbeam în legătură cu tranzitul marțial se va intensifica prin tranzitul Lunii și se va amplifica prin evenimentele sau reacțiile generate de intrarea planetei Venus, în același sector „de Foc”.
Prezența planetei Venus în Berbec va imprima casei a VIII-a un rol important, în existența Fecioarelor, pentru că ea va rămâne în acest semn până pe 6 iunie, provocând numeroase fluctuații și schimbări de intenție, atitudine sau decizie. Din 3 februarie, tendința de gândi practic, logic, simplu și eficient.


Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...