fecioaraHoroscop Urania Fecioara 28-6 martie 2015
Semn zodiacal implicat în alcătuirea fazei de Lună Plină din ziua de 5 martie, ceea ce înseamnă că evenimentele care se petrec în jurul acestei date au fie o vocație existențială, fie au o intensitate și o valoare simbolică ce le impune în ierarhia faptelor de viață cotidiană.Luna ne indică și o cotă parte de implicare afectivă sau de reacție emoțională la tot ceea ce se întâmplă în preajma lor. Soarele, participant al această fază, se află pe casa alianțelor, parteneriatelor și disputelor. Uneori, aceste evenimente se pot desfășura în directă legătură cu căsătoria, divorțul, disputa conjugală, alteori ele se pot referi la relațiile de afaceri sau la implicațiile contractuale.
Astfel că, unele aspecte se pot încheia brusc, altele se pot naște, fără prea multe preparative. Contextul astral este dificil în latura lui procesuală unde, o parte activă din proces se poate manifesta rigid, blocând sau respingând orice probă ori orice formă de cooperare. În acest, context e vorba mai ales de un blocaj emoțional care dictează comportamentul sau deciziile luate. Zilele de 4, 5 și 6 martie privesc mai ales chestiunile bănești ce trebuie soluționate. Nu prea e timp de gândire.
Evenimentele presează. Numeroase pot fi sursele de încurcătură financiară dar, cel mai adesea, este vorba de copii care pun probleme de sănătate, de educație sau de comportament care „costă bani”. Alteori, iubita e cam pretențioasă ori relația, în sine, e păguboasă. Certurile, acuzațiile sunt legate strâns de acest aspect bănesc. Atenție sporită în perioada 2 – 4 martie pentru cardiaci și cei cu afecțiuni vasculare, mai ales dacă au fost operați în ultimii ani pe acest segment anatomo-fiziologic.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...