fecioaraHoroscop Urania Fecioara 29-5 decembrie 2014
Zilele de 5 și 6 decembrie nu sunt plăcute. Uneori, se pot înregistra momente de enervare, alteori de plictiseală, dar sunt și ipostaze astrale care nu exclud ideea de dezgust, de lehamite sau chiar tendința de abandon.Sunt vizate mai ales acele persoane cu funcție sau cu un statut public. Unii nativi, care intră în această categorie, iau în calcul gesturi oficiale, de retragere sau de înstrăinare (de o cauză, de un grup de interese, de o postură publică). Este semnul unei crize interioare, nicidecum al unei convingeri consolidate, drept care, în afara unor cuvinte sau aluzii risipite care-ncotro, la fapte le este mai greu să treacă.
Pentru că, după aceea (dar cu asta intrăm în specificul celeilalte săptămâni), va interveni o serie de raționamente care temperează acest tumult de moment. Luna Neagră a intrat în sectorul lor natal, așa că undeva, cumva, fiecare nativ din Fecioară va începe să primească mesaje negative de la acest loc vulnerabil de pe harta cerului perioadei următore.
Ba, mai mult, această ipostază primește cuadraturi și opoziții semnificative. De aceea e nevoie de răbdare, de calm, de îngăduință. Este momentul nu atât al prudenței, cât al înțelepciunii și aceasta nu se realizează cu forța, ci cu suplețea spiritului, cu maturitate, cu măsură. Marte va intra în casa a VI-a: privește regimul muncii (care poate fi tulburat de acum în acolo, până pe 12 ianuarie).
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...