fecioaraHoroscop Urania Fecioara 3-9 ianuarie 2015
3 ianuarie se poate asocia în cazul unora cu oarecare notorietate dar nu pe un fond relațional confortabil. Apar dispute, informații stânjenitoare, replici care trebuie să fie nuanțate, decizii cu privire la propria persoană sau la familia din care provin ori la cea pe care și-au întemeiat-o prin căsătorie, relații de colegialitate sau cooperare care se leagănă… ca un elefant pe o pânză de păianjen.Situația se poate repeta, în oglindă, pe 9 ianuarie, sau cu o marjă de toleranță, în preajma acestei date cu o zi în minus sau în plus. De la sfârșitul săptămânii, Luna Neagră începe să formeze un aspect de opoziție cu Neptun, tranzit care va evolua spre o opoziție la grad perfect și care va implica propria lor persoană. Se mai conturează o serie de ipostaze care se pot petrece fiecare în parte sau, mai rău, toate deodată: despărțiri, plecări, dezamăgiri, trădări, disconfort partenerial (de tipul „Fecioara deranjează pe toată lumea, toată lumea supără o Fecioară”).
Zilele de 6, 7 și 8 ianuarie pot aduce în viața de fiecare zi a unui nativ din Fecioară, preocupări legate de sănătate, de astă dată nefiind vorba de stări difuze sau de spaime ci chiar de o problemă organică reală.
Cum atunci vor fi cinci (!) planete în opoziție pe cele două case ale sănătății este indicat ca medicația să fie luată cu precizie și nu doar ținută pe pervazul ferestrei, prudența să fie o conduită constantă iar consultarea medicului la primul semn neplăcut de tulburare să fie luată în calcul. Vizate sunt organele ce țin de sistemul nervos, inima, arterele coronare, sistemul vascular în ansamblu.
Astrologul își face datoria și îndeamnă la calm, cu alungarea vigilentă a oricăror factori de enervare și degenerare a lor în certuri și scandaluri violente. Luna Nouă își face sălașul pe axa caselor V – XI, smotocind sentimentele și având tendința să arunce la coș tot ce a fost relație caldă de prietenie și solidaritate. În unele cazuri, își va pune amprenta pe relațiile dintre părinți și copii, aducând ostilitate și ambiții de ambele părți.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...