fecioaraHoroscop Urania Fecioara 30-5 februarie 2016
Ziua de 30 ianuarie le poate nativilor aduce informații, vești sau poate contura, în chip alarmant, evoluția unei situații condiționată de o plată, o taxă, o sumă de bani ce trebuie reglementată.
Elementul – cheie este o informație de ultimă oră de care nu au avut cunoștință. Este indicat a se consulta legislația, specialiștii în domeniu și a nu se acționa pe bază de „părere personală” ori de impresie subiectivă. Pe 31 ianuarie, 1 și 2 februarie după-amiaza, Fecioarele vor intra în categoria celor care îi fac pe partenerii lor de dialog să exclame: „Ești groaznic!” sau „Ești imposibil!”. De aceea, sunt de evitat toate controversele, pariurile, disputele cu acești nativi. În această perioadă, ei vor avea chef de ceartă, vor răstălmăci orice informație, nu vor înțelege aspectele subtile ale unei fraze etc.Aspectul astral îi defavorizează pe toți cei care se prezintă la prezentări profesionale, la verificări ale cunoștințelor, la testarea aptitudinilor. Drumurile, la rândul lor, pot fi presărate cu incidente. Între 2 februarie seara și 4 februarie, se mai așează o cărămidă la construcția defectuoasă a relațiilor de familie, începută în 2015. Totul pleacă de la impresiile greșite ale Fecioarei. Din 5 februarie, nativii se vor tempera dar, totodată, ei vor manifesta tendința de a se retrage în universul lor de gânduri, lăsând la vedere celor dragi o aparență indiferentă, rece uneori, distanță și rigidă. Oarecum avantajați, ar putea fi, între 5 și 6 februarie, acei nativi care desfășoară activități cu componentă artistică, estetică, creativă dublată de rigoare (arhitectură, design, scenografie).
Jupiter continuă să le dea lecții de viață și, în retrogradarea lui, el le permite refacerea unor trasee de viață compromise în toamnă din neatenție sau nerăbdare ori din naivitate, lipsă de informare, insuficientă documentare. Încă e vreme pentru a se face corecțiile necesare și a se recupera un demers asupra căruia, acum, se îndoiesc.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...