fecioaraHoroscop Urania Fecioara 8-14 noiembrie 2014
Întreaga săptămână, casa comunicării stă pe un adevărat butoi de pulbere. Planeta comunicării, Mercur, intră în casa a III-a, în Scorpion, pe 9 noiembrie și se catalizează întregul mănunchi de vibrații ale celorlalte trei planete care se află acolo, în tranzit.Unele discuții care se pot ivi acum sunt simple schimburi de cuvinte care vor nu vor avea urmări importante (ironii, obrăznicii, replici țâfnoase etc.). Altele însă, în funcție de importanța subiectului abordat sau de locul și rolul în viața nativului din Fecioară, se pot constitui ca niște atacuri dure ori, în cea mai corectă notă astrologică, în provocări.
Forma de manifestare și conținutul lor poate fi, după caz, doar „murdar”, absurd sau condamnabil. În depășirea acestui context (care nu se epuizează o dată cu ziua de 15 noiembrie!), un rol hotărâtor îl au vârsta, experiența, educația și mai ales harta natală care poate să inducă, în combinația cu tranzitele perioadei pe care o analizăm, răbdare, autocontrol, superioritate sau metodă.
Probabil că cei mai vulnerabili astral vor ceda, drept care se vor certa de dimineață până seara cu oricine îi provoacă. Pe 13/14 noiembrie vor simți un impuls interior puternic de a reacționa autoritar, încercând să contracareze fronda unor dușmani sau să limiteze conflictele declanșate. Totuși, cei pe care îi „țin băierile” astrale pot avea o inițiativă, un comportament sau o reacție demnă de admirație care va produce efectul scontat și necesar într-o strategie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...