gemeniHoroscop Urania Gemeni 12-18 decembrie 2015
În ziua de 12 decembrie, până la ora 9 dimineaţa, continuă să se manifeste influxurile tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal, unde, cu numai câteva ore înainte, ea a format, alături de Soare, faza de Lună Nouă, dându-le nativilor numeroase mesaje legate de o deschidere existenţială, de un nou început, mai ales în plan relaţional, partenerial, conjugal, contractual sau chiar procesual/juridic.În acest răstimp, ei pot ajunge la o concluzie logică ce le poate motiva o serie de comportamente, reacţii şi decizii. În restul zilei de 12 şi apoi pe 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), Gemenii se vor crampona de bani. Cel mai adesea este vorba de o soluţie de moment, provocată de o jenă financiară ce trebuie rezolvată.
Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie seara (ora 20), Gemenii gândesc liber, se simt în largul lor, au clipe de inspiraţie, pot fi sclipitori în societate, imaginativi în plan artistic. Dar pot fi şi periculos de seducători prin artificii şi gesturi menite să impresioneze, să fure ochii sau inima…
Între 17 şi 18 decembrie, peisajul astral îi face mai responsabili, cel puţin în privinţa carierei. În aceste două zile, Soarele lor natal formează, cu planetele în tranzit, două rânduri de Pătrate Mistice, aspecte greoaie ce îi obligă să aibă iniţiative menite să deblocheze măcar unul dintre cele patru sectoare fundamentale ale existenţei lor, vizate de context.
Intră în joc criterii cum ar fi datoria, onorabilitatea, succesul, viaţa de familie. Lucrurile devin mai explicite sau mai evidente pe 18 decembrie când Soarele face două rânduri de cuadraturi cu Nodurile Lunare, ce le controlează destinul, moment când pot conştientiza un pericol sau pot identifica un sector în care ei trebuie să intervină energic.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...