gemeniHoroscop Urania Gemeni 14-20 martie 2015
Cu şapte planete în permanenţă risipite în cele trei segment ale Crucii Mobile, Gemenii închid, cu Soarele lor natal, această configuraţie ce nu se lasă prea mult timp pentru a-şi vădi forţa de impact. Nu-i uşor să fii născut în zodia Gemeni.Cea mai solicitată este casa funcţiei, a puterii şi a reprezentării unde, în ziua de 20 martie, se produce faza de Lună Nouă şi Eclipsa de Soare. Două evenimente majore astronomice şi astrologice dar şi karmice care vor lăsa urme în existenţa câte unui nativ.
Se poate produce o ruptură de orice fel (de un om, de un grup, de o idee, de un proiect), se renunţă mai întâi ca decizie în forul interior; mai târziu, ca o consecinţă a lor, vor apare declaraţiile, afirmaţiile, gesturile explicite.
Situaţia mai indică constrângere, contradicţii, presiuni dinspre casa parteneriatului activând şi o Lună Neagră ce mătură casa mentalităţii, a educaţiei, a legăturilor cu trecutul. În funcţie de destin, de semn de generaţie, de hartă personală sau de loc în societate, ceva, cum spuneam, se va frânge, se va „deşira”, stricând o alcătuire.
După 20 martie, casa prietenilor şi a relaţiilor utile cu oameni şi instituţii trece, asemeni leilor prin cerul de foc al dresorului, prin aşa numitele „focuri bengale”.
După 17 martie, traseul benefic al planetei Venus va fi estompat, ea traversând un sector (casa XII) care îi blochează funcţia esenţială de „benefic”, fiind activă mai degrabă într-un sector al sănătăţii. Iniţiativele publice sunt vulnerabile, marcate de hazard sau inadecvare între 16 şi18 martie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...