gemeniHoroscop Urania Gemeni 15-21 august 2015
Principala problemă a Gemenilor este comunicarea pentru că nu tot ceea ce provoacă cele trei-patru planete în tranzit prin casa a III-a, este armonic. Se pot observa tendinţe negative de exagerare, de risipire în gesturi şi cuvinte, crize de autoritate sau dorinţa de a-şi impune punctul de vedere în mod brutal.Sub masca eficienţei sau a rigorii, de fapt, ei creează culoare prin care o serie de carenţe de pregătire, de educaţie sau de mentalitate îşi fac loc, viciindu-le discursul, dialogul sau prestaţia lor în faţa unui public, a unui juriu ori a unei comisii.
Pot face mai multe drumuri, unele obositoare sau presărate de mici incidente, toate acestea în preajma zilei de 15 august. Chestiunile de familie sunt stingheritoare: se readuc în discuţie probleme de morală, de corectitudine sau de atitudine faţă de noţiunile fundamentale (solidaritate, spirit de sacrificiu, necesitatea de a coopera, de a ierta etc.), se invocă fapte din trecut când ei nu au fost la nivelul aşteptărilor.
De aici, discuţiile interminabile care stresează şi amărăsc (16 – 17 august a.c.). Între 18 şi 20 august dimineaţa, nativii se pot simţi mai în largul lor, mai detaşaţi de datorii, corvezi şi obligaţii, drept care doresc să lase în urmă zilele enervante în care, la tot pasul, s-au confruntat cu şicane şi să se distreze.
Între 20 august după-amiaza şi 21/22 august sunt posibile conflicte bazate pe acuzaţii şi intrigi la locul de muncă. Uneori, informaţiile care ajung la ei îi alarmează, destabilizându-i. Dintr-o altă direcţie astrală, pe acelaşi sector, vin provocări din partea superiorilor, pe toata gama ierarhică, care conţin o nuanţă de abuz sau de presiune ce se exercită asupra lor.
Tot în această perioadă sunt posibile răceli, viroze, amigdalite, abcese dentare, infecţii urinare, trecătoare fluctuaţii endocrine.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...