gemeniHoroscop Urania Gemeni 18-24 aprilie 2015
Dacă ar fi să se întâmple ca la carte, ziua de 18 aprilie ar trebui să le inducă celor născuți în zodia Gemenilor nevoia acceptării unor situații care presupun abordarea într-un chip diferit a relațiilor de prietenie, a intereselor de grup sau a relațiilor sociale bazate pe afinități.Luna Nouă poate provoca o serie de schimbări de atitudine, de intenție sau de interes și în rândul celor cu care intră în contact un nativ din Gemeni, obligându-l și pe el să se adapteze mai întâi prin identificarea acestui tip de „nou”, apoi prin recunoașterea nevoii de adaptare la noua realitate a lui însuși. Uneori, aceste transformări se fac în urma unor discuții aprinse, alteori, tensiunile alimentate de mult timp încoace, ajung la un punct care nu poate fi depășit decât prin sacrificii și reevaluare a oamenilor și relațiilor. După care se va așterne o liniște aparentă.
Doar că planetele ce vor tranzita zodia Taurului, în perioada 18 – 24 aprilie, cât și în următoarele două-trei săptămâni, vor lucra pentru „așternerea” unui drum nou, mai profitabil, chiar dacă nu spectaculos. Premiza lui sunt dialogurile și acțiunile discrete. Venus continuă să le ofere doza de optimism necesară. Între 21 și 23 aprilie, ei pot face un schimb interesant de idei și informații menite să le retușeze percepțiile, opiniile și să-le dea o viziune mai apropiată de realitate.
Mici probleme de sănătate pot apărea, indiferent de vârstă, justificate de o imprudență (efort fizic mare), de regimul endocrin, fiziologia glandei tiroide și a glandelor paratiroide, a dentiției, de fiziologia zonei anatomice a gâtului (amigdale, ganglioni limfatici, osatura celor două maxilare, deschiderea traheii și esofagului, limba).
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...