gemeniHoroscop Urania Gemeni 19-25 decembrie 2015
Între 19 şi 20 decembrie Gemenii vor fi nişte persoane dinamice, ei implicându-se în chestiunile comune care îi leagă de prieteni şi cunoscuţi. Vor fi săritori, dornici să ajute, vorbăreţi, prezenţi în mijlocul evenimentelor. Uneori vor exagera, alteori să vor enerva că intenţiile lor nu sunt corect înţelese sau că unele persoane din anturajul lor vor tot timpul altceva decât doresc sau plănuiesc ei. Dar, acestea sunt detalii mărunte, care nu le ocupă prea mult timpul şi atenţia.Între 21 şi 22 decembrie se opresc oarecum din acest entuziasm şi meditează, chibzuiesc, cântăresc. Poate că şi organismul le dă un semnal clar că e bine să pună capăt comportamentului năvalnic care le mănâncă energia şi vor hotărî că e mai indicat să se odihnească, asta în cazul în care guturaiul sau vreo măsea nu le strică cheful de viaţă.
Pe 23 şi 24 decembrie vor fi iar în formă, strălucitori, degajaţi, sinceri, deschişi. Dinspre casele IV, VII şi X le vor veni mesaje legate de planetele care le tranzitează. Cu toatele vor anticipa modificările necesare, schimbările iminente, repoziţionările pe relaţia cu familia, contractele, viaţa publică, activitatea socială şi profesională ori cu rivalii şi eventualele procese sau conflicte.
Pe 25 decembrie, Luna Plină marchează cele două case ale banilor şi, dincolo de aerul de sărbătoare firesc al zilei, presară numeroase mesaje de avertisment cu privire la o serie de relaţii interumane şi activităţi care nu merg bine în realitate, riscă să se altereze cât de curând, relevând componenta lor dificilă, rigidă ce le face greu de manevrate în ciuda abilităţii înnăscute a nativilor.
Avantajele scontate prin înţelegeri şi contracte vor apărea, pe fondul unor conjuncturi ce poartă o amprentă personală, în funcţie de vârsta şi locul în societate al fiecărui nativ, în adevărata lor esenţă, explicând astfel natura piedicilor care se vor ivi în perioada imediat următoare.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...