gemeniHoroscop Urania Gemeni 20-26 februarie 2016
Între 20 și 22 februarie, până la prânz, Gemenii pot avea succes într-o direcție ce ține de libera mișcare (scurte deplasări, în general cu un scop precis), dialog (unde își vor impune punctul de vedere sau vor impresiona), un examen, o probă de verificare a cunoștințelor (unde se pot impune, pot impresiona și convinge un juriu, o comisie etc.).
Doar în relațiile cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali starea de lucruri poate evolua spre tensiuni, pentru că autoritarismul la care vor apela, pentru a tranșa o situație, nu va fi prea ușor acceptat de către interlocutori: „Nu face pe grozavul cu mine”, i se poate replica.
Din 22 februarie (după ora 13:25′) și până pe 24 februarie, Gemenii vor traversa o etapă marcată de faza Lunii Pline în Fecioară care îi va aduce cu picioarele pe pământ. Mulți se vor vedea obligați să facă o serie de treburi casnice pe care nu au cum să le delege sau să le arunce în sarcina cuiva.Pentru alții se va pune problema unei responsabilități sporite față de o situație patrimonială complicată juridic, neclară, vulnerabilă care-i privește doar pe ei sau chiar întreaga lor familie. Postura publică sau exercitarea prerogativelor de șef pot trece prin clipe dificile în preajma zilei de 22 februarie.
Între 25 și 26 februarie, nativii trebuie să țină cont, evident dacă citesc acest avertisment, că aproape nimic din ceea ce le trece prin minte într-o direcție sentimentală, afectivă, relațională, personală nu este nici bine gândită și nici adecvat exprimată. Inițiativele lor nu vor fi înțelese corect, vor deranja, vor stârni reacții.
Nu faceți glume și surprize, nu luați decizii în contul celor apropiați în ideea că „le faceți un bine”. Nu cedați tentațiilor cu iz de „viață periculoasă” doar de dragul curiozității. Perioadă intensă de căutare a unor soluții, care au tente extravagante, lipsite de logică.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...