Cred că cel mai interesant, dar şi cel mai important aspect de noutate îl prezintă harta astrală pentru săptămâna viitoare în privinţa celor care s-au născut în zodia Gemenilor referitor la segmentul Vărsător şi Casa a IX-a. Acolo, chiar la începutul zilei de 20 ianuarie, Soarele trece în Vărsător, face conjuncţie cu Mercur şi încetul cu încetul evoluează, chiar dacă nu într-o relaţie strânsă, totuşi conjunctural, pozitivă şi întărită cu Marte din acelaşi semn.
Vărsătorul fiind octava superioară a zodiei Gemeni, adică un fel de superior într-un plan mental, le dă acestora foarte multă spontaneitate, foarte multă putere de improvizaţie, capacitatea de a ieşi din încurcături într-un chip genial, soluţii extraordinare sau adecvate sau posturi care le sunt favorabile.Ei se pot dovedi talentaţi, mobili, uneori vizând de-a dreptul genialitatea, după caz, mai ales dacă se desfăşoară într-un plan fie al intelectualui superior, fie al activităţii artistice. Sunt profund novatori, doresc să schimbe viaţa, acceptă noul, uneori îl caută cu orice chip, s-au plictisit de vechea lor existenţă, de înfăţişarea lor, de hainele lor, de întregul look, dar şi de întregul cortegiu de sentimente care nu odată i-a împovărat.
Vor acum să scape de această povară a gândurilor, vor să scape de trecut, de griji, de necazuri, de certuri, de întristări, de depresie. Vor să trăiască într-un chip adecvat acestui ritm trepidant pe care îl impun planetele care tranzitează în prezent semnul Vărsătorului.
Aşadar, săptămâna viitoare este pentru aceşti nativi aducătoare de evenimente care îi pun pe jăratec. Puţini sunt Gemenii care vor trăi obişnuit şi banal. Chiar dacă ei înşişi nu se vor deda la acte ieşite din comun care să marcheze un loc special în viaţa lor şi în biografia spirituală, totuşi se pot observa o serie de modificări de statut interior. Sunt mai dispuşi să gândească, mai dispuşi să vorbescă, să coopereze, să viseze, să construiască ceea ce este într-adevăr un lucru foarte important.
De altfel, Mercur, guvernatorul Gemenilor, se află în Vărsător într-o zodie care îi dă superioritate, ba chiar demnitate a gândirii, îi dă capacitate de a raţiona la un nivel de performanţă pe care nu întotdeauna şi peste an îl au aceşti nativi la acest nivel. Totul este în favoarea lor. Să mai notăm că cel puţin în ziua de 26 ianuarie Soarele face un trigon la grad perfect cu Jupiter pe axa Vărsător-Gemeni, deci 6 grade Vărsător – 6 grade Gemeni, ceea ce pentru ei este un eveniment special.
Este un plus de energie, o ardoare, o intensitate a trăirilor, dar poate că, la rândul lui, Jupiter primeşte aceste influxuri dinspre Vărsător şi atunci trage scuza pe turta lui. În felul acesta el poate declanşa noroace, situaţii favorabile, întâlniri memorabile, ieşiri spectaculoase dintr-o încurcătură, rezolvări nesperate ale unor probleme vechi sau chiar foarte vechi.

One Response so far.

 1. Eva Schlezak says:

  Buna ziua
  sunt nascuta in 15 apr. 1960 la Arad,s-ar putea sa-mi faceti horoscopul pe acest an?Oare am sanse sa scap de singuratate?Cum va fi cu cariera,sanatatea?
  Multumesc

Leave a Reply


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...