gemeniHoroscop Urania Gemeni 21-27 februarie 2015
Între 25 şi 27 februarie dimineaţa se întrevede o perioadă plăcută în plan personal, dar condimentată cu mult activism şi solicitări care vin dinspre sectorul funcţiei, al imaginii publice, al carierei.26 februarie poate fi o zi de succes sau care, fie şi într-un chip mai discret, poate fi momentul prielnic pentru a se marca ceva în activitatea unui nativ care aparţine acestei zodii. Soluţia va fi, pe fondul unei contradicţii sau al unei dispute, una “alunecoasă”, cu dublă deschidere, mai mult diplomatică decât eficientă, dar simpatică şi avantajoasă. Relaţiile cu persoanele cu care se află în relaţii de colaborare sau de care un Geamăn este legat prin idei şi activităţi ori scopuri comune nu este una netedă, dar deloc.
Chiar dacă nu se văd se resimt ca atare. Se pot evidenţia pe o paletă largă tot felul de motive de nemulţumire care provin de la controverse, dispute, afirmaţii provocatoare sau lipsite de tact, lipsă de politeţe, egoism, ostilitate, nerăbdare, superficialitate sau erori. E nevoie ca nativii să desfăşoare o întreagă tactică pentru a-i ţine pe aceia sub control, cât de cât, pentru că despre o dominare sau subordonare a acelora nu poate fi vorba.
Dacă răbdarea şi toleranţa nu-şi fac loc în tactica Geamănului, alt nerăbdător la rândul lui, toate aceste secvenţe, pot trece în ipostaza conflictelor deschise. Atenţie la răstimpul 26/27 februarie, care, dintr-o altă motivaţie şi determinare astrală, poate evidenţia divergenţe de interese sau de scopuri majore, de care trebuie să se ţină cont în dinamica acestui an, 2015.Un moment indicat pentru tihnă, odihnă, repaus fizic sau intelectual, pentru izolare de forfota cotidiană: 23/24 februarie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...