gemeniHoroscop Urania Gemeni 22-28 noiembrie 2014
Acumularea de vibraţii pe semnul Săgetătorului aduce un set de probleme, unele noi, altele mai vechi, care trebuie rezolvate poate chiar în mare grabă, pentru a se depăşi nişte obstacole.După-amiaza zilei de 22 noiembrie începe cu provocarea fazei de Lună Nouă în Săgetător, ceea ce îi pune (nu chiar pe toţi nativii) în faţa unor relaţii parteneriale noi ce trebuie să fie consfinţite prin acte oficiale, prin documente cu valoare juridică, prin înţelegeri care au forma sau conţinutul unui contract, al unui acord.
Poate fi vorba de o colaborare, un parteneriat, un contract, o participare, integrarea activă într-un grup de acţiune sau o căsătorie. Sunt însă şi destule date care privesc desfăşurarea unor evenimente ce ţin de justiţie, anchetă, depoziţia sau instanţă. Unele procese pot începe, altele se află în faza unei turnuri ce dă altă perspectivă asupra conflictului, tipului de abordare, făcând posibilă întrezărirea finalului, a deciziei sau a hotărârii.
Ce se începe acum, pe această casă a VII-a, va dura aproximativ un an. Pe 27 şi 28 noiembrie este posibil ca aceşti nativi să fie inspiraţi, să le treacă prin minte idei şi soluţii excepţionale prin originalitate sau ingeniozitate; alţii pot face o bună figură într-un plan al ideilor şi concepţiilor pe care le exprimă dezinvolt, sincer şi convingător. Luna Neagră va intra după 28 noiembrie în casa relaţiilor cu familia din care provin, a patrimoniului, a casei în care locuiesc.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...