gemeniHoroscop Urania Gemeni 23-29 ianuarie 2016
Pe 23 ianuarie sunt posibile revocări ale unor intenții ce privesc regimul banilor. De cele mai multe ori, va fi vorba de restricții, renunțări, „austeritate” autoimpusă.
Între 24 și 25 ianuarie, multora dintre nativi le va face plăcere să se impună în societate, să facă impresie bună, să se exprime cu autoritate, cu degajarea și siguranța unui lider sau a unei vedete.
De multe ori, vor avea tendința de a acapara discuția, de a-și susține insistent punctul de vedere, de a combate zgomotos ideile partenerului de dialog și nu vor ezita, de dragul spectacolului, să îmbrățișeze atitudini îndrăznețe și puncte de vedere fistichii care vor șoca asistența.Luna Plină din 24 ianuarie va fi și ea responsabilă pentru acest fel teatral de a se „umfla în pene”. Între 26 – 28 ianuarie situația se schimbă: ei devin, vor nu vor, pragmatici și dedicați unei cauze modeste.
Întorși, fizic și psihic, spre aspectele banale ale vieții cotidiene, Gemenii vor avea tendința de a face pe victimele, subliniind prin comentarii, văicăreli sau mici revolte, cât de stresați, obosiți și încercați de viață sunt și cum se sacrifică ei pentru fleacuri când au atâtea treburi importante care îi așteaptă, introducând în comentariile lor tot felul de condiții pentru a nu lăsa impresia că sunt ușor de manevrat ci doar că au acceptat să dea o mână de ajutor. Nu știu câtă lumea îi va lua în serios.
Pe 29 ianuarie, sentimentele față de persoana iubită sunt amestecate și ei nu vor ezita să-și manifeste enervarea față de felul acelora de a se purta, de a vorbi sau de a relaționa. În mintea lor se derulează strategii menite să le aducă un venit și, dacă cineva, chiar fără intenție, se va interpune și le va zădărnici proiectul, va fi luat imediat la rost.
Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct din 25 ianuarie și, fiind plasat în casa a VIII-a, va favoriza închegarea unor planuri ce presupun un câștig, un avantaj material.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...