gemeniHoroscop Urania Gemeni 23-29 mai 2015
Destul de frumoasă pentru moment zestrea astrală a celor care s-au născut în zodia Gemenilor. Au parteneri pentru săptămâna viitoare trei planete care le pot oferi energie, susținere, sănătate și o destul de bună condiție mentală.Spunem destul de bună pentru că Mercur retrograd le poate induce momente de regret pentru ceea ce au făcut sau au gândit la un moment dat și care acum le par fie nejustificate, fie de îndoială cu privire la o serie de decizii pe care erau hotărâți să le ia dar pe care, informațiile ce ajung la ei schimbă natura lucrurilor, așa încât nu le mai rămâne decât să se gândească la o altă soluție.
Reevaluează oamenii, gesturile, cuvintele, intențiile celor din jur și fac un efort real pentru a se lămuri care este esența lucrurilor ce se petrec și de ce parte se află adevărul, dreptatea sau normalitatea pentru a nu greși. Un moment de cumpănă pentru ei cu privire la o atitudine necesară se poate observa pe 29 mai cu privire la o chestiune de imagine, funcție, loc în societate.
Pot fi combativi pe 23, 24 și 25 mai dimineața, perioadă când orgoliul lor se află la cote maxime. O clipă dedicată casei, vieții domestice și grijilor zilnice (curățenie sau reparații, etc.) îi va coborî în monotonie, rutină sau plictis. Pe 28 și 29 mai unii vor fi tentați să echilibreze ceva care s-a dat peste cap într-o relație sentimentală (încredere, armonie, intensitatea emoțiilor) sau să corecteze răceala apărută în relațiile cu o serie de prieteni și cunoștințe unde egoismul, interesul personal sau divergența de opinii au introdus la un moment dat o distanță.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...