gemeniHoroscop Urania Gemeni 25-1 mai 2015
Semn care o duce binișor poate chiar bine, deși Soarele nu a intrat încă în zodia lor dar, cele două planete – cea micului noroc, Venus, și a guvernatorului lor, Mercur, din1 mai în tranzit prin semnul lor – sunt două susțineri astrale suficient de puternice pentru a putea progresa sau jubila, pentru a realiza ceva deosebit, pentru a avea protecție, pentru a se bucura de o realizare, pentru a fi în bună formă fizică sau psihică, pentru a comunia sau a se prezenta în lume ori în activitatea profesională în formă maximă.Sentimente răscolite, trăiri pline de răzvrătire legate de bani, de un câștig sau de o legătură financiară ce decurge din activitatea profesională, pe 25 aprilie. Pe 26 și 27 aprilie unii nativi pot face o criză – mai mică sau mai mare, depinde situație și de miză – de orgoliu, de mândrie, de principiu ori legalitate încălcată care îi înfurie, îi lezează sau doar îi deranjează. Sunt puține șanse ca această reacție să se consume în forul lor interior.
Nota generală este de exprimare publică pe această temă, de intervenție dură, autoritară pentru a reglementa chestiunea ce a stârnit o dispută sau chiar un proces (ori care se va îndrepta inevitabil spre proces), în funcție de gravitatea și importanța faptelor invocate sau a consecințelor anticipate.
Pe 28, 29 și 30 aprilie nativii se ocupă ce chestiunile materiale, administrative, practice ale gospodăriei sau vieții lor domestice într-o conexiune posibilă (dar nu și obligatorie) cu familia din care provin, cu părinții sau rudele lor. Aici se își poate face loc animozitatea, o ranchiună sau o atitudine ostilă. Casa lucrurilor ascunse (gânduri, acțiuni, intenții, fapte mai vechi sau mai noi) continuă să fie activă și în defavoarea lor.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...