gemeniHoroscop Urania Gemeni 27-2 ianuarie 2015
Săptămână solicitantă, inegală ca provocări, ca direcţii de viaţă sau ca intensitate resimţită ori trăită. O primă provocare priveşte abordarea chestiunilor ce ţin de mai ales de funcţie şi mai puţin sau deloc de meseria de bază. Intenţiile personale sunt utopice sau nerealiste, de aceea şi sunt percepute de cei din jur în mod eronat.Mai indicat este să nu se vorbească; între 1-3 ianuarie 2015, pentru că ostilitatea mediului sau răstălmăcirile se vor manifesta în permanenţă. Situaţii neplăcute sau, în cheie minoră, doar stânjenitoare se vor instala acum şi vor dura până în la sfârşitul lunii ianuarie 2015.
Perioadă solicitantă pentru administrarea sau legalizarea unor gesturi bine intenţionate care privesc transferul de bunuri ori primirea unor subvenţii şi recompense. Banii mai ales vin dar mai târziu, cu multe întârzieri şi amânări şi, în general, sub nivelul estimărilor, sau al necesarului dacă aceste fonduri aveau o destinaţie precisă şi imediată.
Nu este exclusă o finanţare în tranşe, ceea ce poate complica o situaţie urgentă, pe moment. Pe 2 şi 3 ianuarie nativii pot trece prin tot felul de stări şi emoţii ori reacţii subiective provocate de o serie de parteneri de negocieri, de afaceri sau de viaţă.
Se conturează două direcţii: una provenind de la nemulţumiri, alta de la dorinţa de a instaura ordinea firească a lucrurilor în toate tipurile de convieţuire sau conlucrare, ceea se va dovedi a nu fi un lucru chiar atât de simplu.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...