gemeniHoroscop Urania Gemeni 28-3 aprilie 2015
Din ansamblul celor șapte zile pe care le analizăm, perioada 1- 2 aprilie pare a fi mai antipatică pentru acești nativi care se vor confrunta cu chestiuni enervante, plictisitoare sau stupide legate de casă, domiciliu, cu probleme mărunte gospodărești, organizatorice. Într-o altă direcție astrală, ei se pot confrunta cu nemulțumiri adresate fățiș sau pe ocolite, mai ales dacă dinamica activității lor profesionale are și o dimensiune publică.Se pot pune bazele, după 31 martie, a unor ostilităţi, rezistenţe sau duşmănii ascunse care poate justifica, la un moment dat, un gest vizibil. Se pot instala numeroase discuţii – mai mult sau mai puţin inspirate – provocate de cunoştinţele ocazionale sau cele dintr-un anturaj bazat pe interese comune. Se aud şi se rostesc tot felul de informaţii cu doză mare de exagerare sau de subiectivism.
Este şi multă pierdere de vreme în această forfotă cu aer de viaţă socială activă. Poate că o selectare mai atentă a oamenilor şi a conversaţiilor ar fi utilă. De altfel, multe dintre promisiunile, premizele sau propunerile enunţate în acest context sunt fie provocări, fie intenţii care se vor lovi de rigoarea saturniană, transformându-le în ipostaze imposibile.
Sigura zi când, într-adevăr, Gemenii pot intra în posesia unui sfat util, venit de la un specialist sau când li se poate oferi o soluţie corectă, onestă într-un demers personal, este 3 aprilie. În această zi toate tipurile comunicare verbală sunt avantajate, ei înşişi fiind în formă. În planul sănătăţii ar trebui acordată atenţie sistemului endocrin, mai ales de către femeie, sau mai ales de către cei care se ştiu cu antecedente ce ţin de regimul hormonal.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...