gemeniHoroscop Urania Gemeni 28-6 martie 2015
Săptămâna viitoare le poate aduce Gemenilor ipostaze de viață prin care nu au mai trecut. Ele ar trebui să fie agreabile, flatante sau să marcheze un spor de simpatie, de admirație pe fondul depășirii unei situații de moment confuze, dezagreabile sau încâlcite.Un vârf al acestui potențial astral se poate înregistra în ziua de 5 martie, într-o legătură strânsă cu faza de Lună Plină. Este un moment în care firile artistice, intuitive, sensibile pot „scăpa în succes”.
De aceea, cei ce desfășoară activități artistice, creative, legate de imaginație sau de sensibilitate și încărcătură emoțională pot să fie în formă, să fie premiați, aplaudați sau remarcați. În preajma zilei de 4 martie, relațiile parteneriale pot fi stresante: nu prea se poate cădea la pace, mai ales dacă este vorba de un act oficial, contract, înțelegere.
Întreaga săptămână ar trebui să funcționeze excelent în legătură cu prietenii sau acele persoane cu care nativul se întâlnește într-o chestiune de afinitate electivă, cu care desfășoară activități ce nu presupun afaceri, câștig sau beneficiu. Multe contacte umane, multe vorbe, multe gesturi utile nativilor, chiar profitabile chiar dacă, pentru moment, după această etapă bună, se vor arăta oarecum dezamăgiți, că, din punct de vedere practic, lucrurile nu se concretizează așa cum și-ar fi dorit ei. Mai au de așteptat pentru asta 3 – 4 luni. S-ar putea să urmeze câteva zile (2, 3, 4 martie) de agitație legată de drumuri necesare. O adevărată forfotă existențială: deplasări scurte, dialoguri multe și pe grabă, frecvente schimbări de stare de spirit. Pe fondul acesta de supraîncărcare, multe sfaturi bune, protective pot să treacă neobservate. Identificați-le, totuși.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...