racHoroscop Urania Rac 29-5 decembrie 2014
Casa a VII-a a cerului astral al săptămânii viitoare aduce o zestre intensă, dar favorabilă. Nativii aparținând acestei zodii pot înregistra un progres real în următoarele zile în tot ceea ce privește o relație partenerială, personală, conjugală sau de afaceri.Nota generală este de împăcare, de cădere la pace, de armonizare, de risipire a unor asperități care au condus la tăceri ostile, la lipsa comunicării, la lipsa de solidaritate.
Conotația este bună și dacă soții se împacă, și dacă partenerii de afaceri nu-și mai fac șicane. De asemenea, contextul este favorabil pentru o serie de situații complicate care riscau, până mai ieri, să se finalizeze cu o reclamație, cu o plângere sau cu un proces.
Acum, părțile pot să cadă la pace, pot vorbi sincer și mai ales pot găsi soluțiile potrivite sau necesare actualei etape. Relativ favorabile sunt și evenimentele ce se derulează într-o legătură directă cu o anchetă, un proces, o depoziție (dar aici contextul astral funcționează diferit, în funcție de natura juridică a cauzei înseși).
Pe 5 și pe 6 decembrie, Luna va traversa sectorul Gemeni și le va aduce un spor de voioșie sau de expresivitate în exprimare. Marte va intra din 5 decembrie în semnul Vărsătorului, în armonie cu zodia lor natală, și va provoca, de-a lungul mai multor săptămâni, schimbări de atitudine, de opțiune (în special profesională), de crez sau motivație socială sau de apartenență la structuri sociale, politice și religioase.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...