gemeniHoroscop Urania Gemeni 3-9 ianuarie 2015
Pe fondul modificărilor de ultim moment, pe harta cerului nativilor din Gemeni, se conturează relații dizarmonice cu privire la tot ceea ce ține de exprimare: convorbire obișnuită, răspuns al unui candidat într-un context pedagogic, dialog public, exprimarea unor idei, informații sau decizii esențiale.Se va putea observa instalarea, în atitudinea faţă de realitate, a unei superficialităţi sau a unei dezinvolturi în faţa obstacolelor deloc indicată. Contradicţii între vorbă şi faţă, contraziceri, abdicări de la linia anterior anunţată sau afişată, fluctuaţii ale stării de spirit ce-şi pun amprenta pe comportament, ceea ce derutează şi dezavantajează, lăsând impresia de persoană care acţionează sub imperiul enervării, al provocării de moment.
În alte cazuri se poate înregistra o schimbare radicală a unei atitudini sau convingeri ceea ce cheamă replicile sau reacţiile categorice pe măsură. Luna Plină din ziua de 5 ianuarie pune în prim-plan o chestiune financiară personală sau legată de o persoană în vârstă, de o jenă financiară ori de o pagubă iminentă.
Exces de autoritate, plăcerea de a comanda, de a da ordine, de a dicta începând cu după-amiaza zilei de 6 ianuarie până pe 8. Ziua de 9 ianuarie este înnegurată: se ridică în sufletul nativilor nemulţumiri, îngrijorări, constatări deloc flatante, deziluzii. Micile lezări personale, directe sau indirecte, au un ecou mare în conştiinţa nativilor. Unii, forţaţi de împrejurări, vor fi obligaţii să ia decizii sau să pună în aplicare măsuri pe care nu le doresc, care nu le fac plăcere. Este posibil ca acest context astral să activeze mai multe case ale cerului şi prin asta să declanşeze în viaţa reală, mai multe tipuri de conflict sau confruntări drastice.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...