gemeniHoroscop Urania Gemeni 30-5 februarie 2016
Din dorința de a evada din monotonia zilelor de iarnă, din dorința de a face ceva special care să le dea satisfacții intense, unii Gemeni pot opta, pe 30 ianuarie, să treacă la fapte: o aventură, o cucerire, o glumă făcută unui cunoscut.
Dar, deși de multe ori, totul pleacă cu bune intenții, felul în care sfârșesc aceste distracții va avea darul să nemulțumească pe cineva, să deranjeze o persoană de care aceștia sunt legați afectiv. Imaginația bogată și ideile în cascadă care se derulează, în prezent, în mintea lor, nu sunt toate la fel de inspirate.Din 31 ianuarie până pe 2 februarie după – amiaza, o parte dintre nativi se concentrează pe problemele de sănătate. Unii au răcit. Alții au guturai, sinuzită, amigdalită ori o infecție dentară. Nu sunt excluse tulburările aparatului urinar, renal (la bărbați) și ale aparatului genital. A nu se face intervenții chirurgicale specializate (mai ales stomatologice) sau, mai grav, la întâmplare, apelând la soluții improvizate (risc de infecție, oriunde în organism, în afara segmentelor mai sus amintite). Relațiile la locul de muncă îi pot face pe Gemeni să îndure șicanele sau subminările unor colegi, șefi etc. Între 2 februarie seara și 4 februarie, Gemenii revin la o ipostază în care s-au mai aflat cu o lună în urmă când, pentru unii, apele s-au tulburat pe sectorul afaceri, negocieri, contracte sau relații matrimoniale.
Și de astă dată, pe acest segment astral, lucrurile merg anapoda. Din fericire, pentru puțin timp. Din 5 februarie, ei fac socoteli bănești și recalculează o investiție dorită. Pentru toți nativii, continuă să funcționeze deziluziile sau pierderea unor șanse de a obține un rezultat concret într-o chestiune de imagine publică, de autoritate socio-profesională sau, măcar, de a pune ordine, în relațiile dintre rudele aflate în conflict. Aici situația evoluează fără direcție, haotic.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...