gemeniHoroscop Urania Gemeni 8-14 noiembrie 2014
Horoscop Urania Gemeni 8-14 noiembrie 2014
Atrăgeam atenția săptămâna trecută asupra unor complicații ce pot interveni în evoluția stării de sănătate a unora dintre cei care s-au născut în acest semn zodiacal.Firește, asta nu înseamnă că toți cei ce aparțin semnului Gemeni se îmbolnăvesc, dar, din punct de vedere astral, terenul e șubred pentru fiecare, indiferent de vârstă.
De aceea, toată lumea e bine să fie prudentă, iar direcțiile spre care ar trebui să se îndrepte atenția lor asupra stării de sănătate sunt multiple. Unii ar trebui să opteze pentru un regim alimentar corect, alții spre o medicație adecvată, spre autocontrol când este vorba de efort fizic, antrenamente sportive, exerciții de întreținere, gestionarea unor crize sau afecțiuni în fază acută.
Calmul interior, echilibrul psihic este o condiție. Dar, atenție!, la această stare nu se ajunge cu raftul de medicamente, ci doar cu cel mai eficient luat în doze mici. Rămân valabile atenționările, privind afecțiunile și organele vizate, anunțate săptămâna trecută.
Doar că, în perioada 8-15 noiembrie, situația este fie mai urgentă, fie mai presantă prin intervenția, după 9 noiembrie, a planetei Mercur. Grijă mare trebuie să manifeste și cei care lucrează în medii toxice sau cu substanțe periculoase; risc de accident de muncă. În altă ordine de idei, la locul de muncă se pot naște intrigi, rivalități, acuzații nefondate, calomnii sau chiar gesturi mai subtile de subminare a numelui și autorității profesionale.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...