leuHoroscop Urania Leu 12-18 decembrie 2015
Leii sunt dintre cei pe care peisajul cuadraturilor şi opoziţiilor ce caracterizează perioada cuprinsă între 12 şi 18 decembrie îi atinge mai puţin.Dimineaţa zilei de 12 decembrie poartă încă marcajul Lunii Noi din Săgetător produse cu o zi înainte, pe casa a V-a a cerului lor astral, unde poate că a provocat „incendii” sufleteşti, pe fondul unui chef de aventură, al unui stil de viaţă sportiv, exuberant, eliberat de constrângeri.
Gândurile şi aspiraţiile lor din ultima perioadă evoluează dezinvolt, transformându-i în nişte fiinţe ce nu suportă interdicţiile sau care sfidează limitările. În restul zilei de 12 decembrie, apoi pe 13 şi 14 decembrie (până la ora15), Leii se vor concentra pe muncă, eficienţă şi hărnicie.
Unele persoane care aparţin acestei zodii se pot simţi plictisite de responsabilităţi. Nu sunt excluse discrete afecţiuni ale sistemului osos, al pielii pe fondul fluctuaţiilor nivelului de minerale din organism.
Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie seara (ora 20), din păcate, Leii îşi vor ieşi prea lesne din sărite, se vor repezi să lanseze acuzaţiile nedreptate, răspunzând disproporţionat, la cea mai mică aluzie, prin critici şi observaţii acide.
Conflictele se nasc din senin, mai ales între soţi sau între nativi şi rude. Un alt motiv pentru care ei pot reacţiona brutal sunt interesele personale sau materiale pe care şi le văd ameninţate pe principiul „ce-i al meu, e doar al meu”.
Între 17 şi 18 decembrie, tot avantajele materiale le ocupă atenţia, de astă-dată ei fiind concentraţi pe obţinerea unui bonus, a unui favor prin „înmuierea” adversarului pentru care vor arunca în luptă, în lipsa argumentelor, flatări şi linguşeli şi vor juca pe cartea simpatiei şi compasiunii pentru a câştiga încrederea.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...