leuHoroscop Urania Leu 14-20 martie 2015
Nativii din Leu nu trăiesc chiar atât de intens săptămâna viitoare pentru că ei au puterea de a nu se lăsa copleşiţi de prea-plinul tranzitelor prin semnul de Apă al Peştilor sau de al celor două evenimente localizate pe harta cerului lor astral, pe casa banilor şi a bunurilor în legătură cu alte persoane sau instituţii.Dacă în existenţa lor de fiecare zi nu sunt probleme majore (conflicte financiare, litigii patrimoniale, pierderi de împiedicat, câştiguri de apărat, beneficii substanţiale de obţinut) atunci sunt toate şansele ca, perioada cuprinsă între 14-20 martie şi mai ales ultima zi, să treacă obişnuit.
Dacă au însă „pe rol”, la propriu sau la figurat, de rezolvat o chestiune de bani şi bunuri, de dată recentă sau care trenează de ceva vreme, atunci este posibil ca, în preajma zilei de 20 martie, cu o marjă de toleranţă de câteva zile în minus sau în plus, să se înregistreze un fapt de viaţă semnificativ care să anticipeze rezolvarea acelei cauze sau căreia să-i grăbească finalul.
Teoretic, nu ar fi vorba de o pagubă sau de o pierdere, dar chiar şi în ipostaza cea mai probabilă a unei rezolvări favorabile Leului, suma obţinută sau condiţiile prin care se intră în posesia banilor ori a bunurilor, să fie mai mică decât cea aşteptată, ori felul în care se derulează recuperarea însăşi să prelungească timpul de intrarea în posesie.
Ar mai fi totuşi de nuanţat ceva: pe o hartă personală, care intră în mare armonie cu tranzitul zilei de 20 martie, ei pot obţine mai mult decât sperau. Dezamăgiri sau crispări la locul de muncă între 14 – 16 martie. Discuţii (multe dintre ele stranii sau hazardate) între 16 şi18 martie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...