leuHoroscop Urania Leu 15-21 iunie 2015
Frumoasă şi intensă perioadă traversează cei născuţi în acest semn de Foc! Pe 15 august, ei vor avea patru planete în tranzit prin semnul lor, ceea ce le va oferi o mare rezervă de energie cosmică necesară combustiilor viitoare.Preocupări băneşti desfăşurate cu calm, metodă, chibzuinţă pe 16 şi 17 august, poate şi ca o consecinţă a unui moment delicat financiar pe care îl traversează. Între 18 şi 20 august, ei pot lansa tentative de mediere a unui conflict, pot face scurte deplasări sau vizite ca să sondeze terenul într-o direcţie relaţională ce nu merge tocmai bine.
Nota generală este de prudenţă şi diplomaţie sau cel puţin aşa ar fi indicat. În cazul unor nativi se mai poate vorbi de un demers nereuşit care îi îndepărtează de punerea în aplicare a unui proiect. Dezamăgiţi, aproape că îşi pierd speranţa şi sunt gata să renunţe la visul lor sau la o construcţie ce le-ar fi adus, prin materializarea ei, stabilitate materială sau o recompensă substanţială. Este doar o chestiune de moment.
Între 20 august după-amiaza şi 21/22 august multe aspecte din viaţa de familie generează enervare, încordare, nemulţumire, chef de ceartă, incapacitate de a se abţine. Pe o altă direcţie, în gospodărie, se pot înregistra furturi, pierderi, pagube sau stricăciuni ori avarii provenind de la apă (gen inundaţie).
Uneori, pot fi ei înşişi atacaţi de un membru de familie care se dovedeşte ostil, exigent, revendicativ şi veşnic nemulţumit. Domeniul ideilor superioare, al emancipării profesionale de excepţie sau în activităţi de pionierat este frumos susţinut astral întreaga săptămână, dându-le, mai ales celor tineri, dorinţa de a se implica în secvenţe de viaţă publică cu grad de risc, complicate sau periculoase.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...