leuHoroscop Urania Leu 18-24 aprilie 2015
Săptămâna viitoare le aduce Leilor de toate: o iluminare în casa a IX-a, ceea ce înseamnă că, măcar într-un domeniu de viață, vor începe să gândească altfel și o provocare, începând cu ziua de 20 aprilie, când Soarele va intra în cea mai înaltă poziție pentru ei, adică în casa a X-a.Se vor pune noi premize legate de carieră, imagine, autoritate. Vor fi obligați să lupte, să fie motivați, să găsească strategii, să nu cedeze, să nu abandoneze.
Faza de Lună Nouă din 18 aprilie privește sectorul împlinirii profesionale, al atașamentelor față de o serie de idealuri și viziuni despre lume și viață, în care ei să se integreze, care presupun din partea lor un efort de auto-depășire, de integrare dar și un salt în vederea unor noi experiențe de viață. Uneori, acestea presupun acceptarea cam pe nepusă masă a unor responsabilități sau a unor schimbări de stil de viață care sunt o condiție necesară pentru pașii de urmat în virtutea unei decizii sau dorințe anterioare.
Acum doar se creează niște oportunități sau se alungă niște nedumeriri care îi mențineau într-o stare de nehotărâre. Aspectul îi avantajează pe cei tineri, pe cei încă tineri (adică în preajma vârstei de 48 de ani), sau pe toți cei care vor să facă o schimbare în viața lor. Jupiter a început de puțin timp să lucreze în beneficiul lor iar această susținere trebuie exploatată.
Marele Benefic va rămâne în tranzit prin zodia lor până la începutul lunii august a.c., adică încă patru luni. Între 21-23 aprilie întâlnirile cu o serie de cunoștințe pot fi plăcute, utile, relaxante. Se pot specula mici oportunități și coincidențe, ce vor țese sau vor întări o serie de legături până mai ieri sporadice sau distante, care le pot aduce un sprijin, un ajutor sau o informație utilă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...