leuHoroscop Urania Leu 19-25 decembrie 2015
Între 19 şi 20 decembrie, Leii sunt inventivi, au gânduri mari şi planuri îndrăzneţe. Unele dintre ele privesc depăşirea unei situaţii şi care îi enervează pentru că „îi ţine pe loc”, într-o chestiune sufletească, emoţională.Alteori, dacă activează într-un domeniu al creativităţii, îşi propun să spargă tiparele obişnuinţei, ale rutinei, ale monotoniei sau ale unui drum bătut care nu le mai dă satisfacţii, încercând să se afirme printr -o iniţiativă sau un proiect curajos.
Acest context astral îi poate pune pe gânduri pe cei unii dintre cei care au acum între 40 – 42 de ani împingându-i să ia decizii „pe negândite”, bruşte, radicale cu privire la viitorul lor, toate trăirile ca şi deciziile de altfel, luând aspectul unei crize existenţială, motivată şi de impactul pe care îl are apropiatul sfârşit de an, ce îi obligă la analize, la concluzii şi, fireşte, la angajamente faţă de ei înşişi, mod de viaţă interioară care se perpetuează şi pe 21/22 decembrie, cu atât mai mult cu cât, această retrospectivă a anului 2015 sau a întregii lor existenţe, are ca punct central de nemulţumire cariera şi imaginea lor publică.
Pe 23 şi 24 decembrie Leii se vor complace alături de prieteni în petreceri, discuţii, veselie şi antren. Pe 25 decembrie, Luna Plină în Rac îi poate tempera, făcându-i mai reticenţi în faţa risipei de energiei sau îi poate obliga, în momentele când rămânând „doar cu ei înşişi”, se se gândească la ceea ce îi aşteaptă, pe termen scurt, în legătură cu banii şi locul de muncă.
Atenţie, totuşi, pe sectorul sănătate, la riscurile care se accentuează în perioada 25/26 decembrie, cu privire la sistemul osos (risc de fracturi, entorse, luxaţii, etc.), mai ales că e vremea sporturilor de iarnă (schi, patinaj) dar şi al excursiilor, al deplasărilor cu tot felul de mijloace de transport mai mult sau mai puţin „omologate”, în chip recreativ.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...